Historia / Om oss


Idag är är Huskronan AB vårt aktiva bolag där vi bedriver vår fastighetsförvaltning. Vi har tidigare sysslat med byggledning, projektstyrning och fastighetsmäkleri.

Aktivator AB
Från idé..
. till nyckelfärdigt, var vårt motto!

Det är lång väg från beslut om genomförande av ett byggprojekt till det färdiga resultatet. En väg som löper genom en tät skog av lagar och bestämmelser
.
Är landskapet okänt för dig är det säkraste sättet att komma fram utan obehagligheter, att anlita en guide som känner till terrängen

Erectile dysfunction is often assumed to be a natural sildenafil dosage maintain a penile erection sufficient for sexual performance..

.

Du får ursäkta att vi tar till en liknelse för att beskriva vårt arbete. Men ibland behöver man en bild som ligger mellan juridikens bedövande detaljrikedom och den knappa saklighetens resonanslöshet. Vårt arbete var att bildligt talat guida kunden genom byggprocessen.

Aktivator AB har över 20 års erfarenhet som byggherreombud . Vi har erfarenhet av de flesta byggprojekt med alla typer av beställare.

Varje kund som vi ingick ett samarbete med fick vårt fulla stöd och engagemang. Vi tog ansvar hela vägen för att det personliga samarbetet ska fungera och att projektets genomförande och uppföljning blev kostnadseffektivt och kvalitativt korrekt.

Vi vet att grunden till allt lyckat samarbete bygger på ärlighet, tydlighet, kunskap och förtroende.

Värdering av kommersiella fastigheter

Vi har även arbetat med värdering av kommersiella fastigheter i mellan Sverige

Men idag är det som sagt framförallt förvaltning av våra egna fastigheter i Västervik som är vår huvudsyssla

Kommentarer inaktiverade.